Her på siden kan du få informationer om, hvilke former for leasing vi kan tilbyde, og hvilken form for leasing, der passer bedst til dig og dit behov. Du skal altid være meget velkommen til at ringe til os, hvis der er noget du er i tvivl om, eller har spørgsmål til. Vi er altid klar til at tage en opklarende snak med dig, og derigennem vejlede dig til, hvilken form for leasing der passer bedst, til netop dig. Da billeasing er noget relativt nyt i Danmark, har der været mange faldgruber og mange små oversete punkter i både lovgivningen, og i kontrakterne hos de nye leasingselskaber. Men det vil vi lave om på!. Gennemsigtighed, forudsigelighed og personlig rådgivning er nogle af de ting, vi lægger stor vægt på. Derfor giver vi dig en leasingkontrakt helt uden skjulte omkostninger og med en tekst, som skal gøre det så nemt som muligt for dig.

flexprivat

Prisbevidste købere med et ønske om gennemskuelig pris-struktur, og behovet for et forudsigeligt bilbudget med begrænset likviditetsbinding i perioden.

Read More

Vi tager os af den finansielle del af bilkøbet, du skal blot selv afholde de løbende udgifter der kommer løbende.

Du vælger den bil du altid har drømt om, enten selv eller i samråd med os; hvilket mærke, ekstra udstyr, farve og i det hele taget en bil, der dækker dine behov optimalt. Dernæst finder vi en bil, der matcher dine ønsker på det tyske marked, og køber den for dig. Vi laver en kontrakt, som vi gennemgår sammen inden du sætter din underskrift, for  du skal føle dig tryg, og der ikke opstår misforståelser. Den ydelse du har til bilen er; de 0,5% i afgift til staten af bilens værdi, samt registreringsafgiften på bilen, delt ud på antal måneder i leasingperioden, samt lejebetaling af bilen til os. Du kan ved ekstra ydelse købe dig til en serviceaftale og en dækaftale. Du kan også vælge, at få bilen forsikret igennem vores forsikringsselskab, og drage fordel af, vi er storkunde, eller du kan bruge dit eget forsikringsselskab. Efter endt leasingperiode, har du mulighed for re-lease bilen, som vil være faldet i værdi, og derfor betaler du her kun 0,5% i afgift til staten af bilens ny-vurderede og lavere værdi. Hvis du ikke vil lease den samme bil igen, tager vi den tilbage. Den skal selvfølgelig være uden skrammer, ridser og buler. Herefter kan du vælge at lease en helt anden bil, for at finde ud af hvilken bil, der passer bedst til netop dig.  

 

flexerhverv

Målrettet til mindre danske virksomheder, der søger en mindre samarbejdspartner med et simpelt og overskueligt tilbud.

Read More

Når du vælger en flexleasing til dit firma igennem Billeaser, er din fordel, at du selv kan bestemme, hvor lang tid du gerne vil have plader på firmabilerne, plus at du kun betaler 0,5% i afgift til staten hver måned, når du vælger at lease en bil på +36 måneder.

Hvis du f.eks. har meget kørsel i firmabil om sommeren på grund af tilgang i firmaet, kan du have 3 leasingbiler i eksempelvis i 3 måneder, hvor du kun skal betale leasing og afgift på dem, når de står med plader på. Du kan samtidig have en 4. bil, der kører både sommer og vinter, hvor ordrerne måske er lidt i nedgang, men du stadig har brug for, den enkelte bil til at køre.

For brugte biler +36 mrd. udgøres beskatningsgrundlaget af bilens købspris inkl. alt udstyr og  leveringsomkostninger. Ekstraudstyr som monteres herefter indgår ikke i beskatningsgrundlaget.

 

Beskatning af fri bil.(Firmabil)

Hvis du kører privat i en bil, som din arbejdsgiver stiller rådighed for dig, har du "fri bil til rådighed" (firmabil). Det skal du betale skat af.

Reglerne er:

 • Hvis du har fri bil til rådighed, skal du betale skat af en procentdel af bilens værdi plus et miljøtillæg.
 • Det har ingen betydning for skatten, hvor meget du kører i bilen.
 • Din arbejdsgiver sørger for, at det kommer med på din årsopgørelse, og du dermed får betalt din skat.
 • Du kan selv skrive det på din forskudsopgørelse (hvis det ikke allerede står der), så du betaler skatten løbende gennem året.

splitleasing

Med splitleasing undgås beskatning. Aktuelle omkostninger deles mellem firma og privat ift. kørsel.

Read More

Du kan vælge at lease din bil, sammen med dit firma. Det kan bedst betale sig, hvis du kører mere firmakørsel, end privat kørsel, og herved kan du undgå beskatning af fri bil. Så hvis du f.eks. kører 60% og 40% privat, kan både du og din arbejdsgiver få fordele af at splitlease jeres nye bil. Når du og dit firma vælger at split lease, får i begge to en fordel ud af det. Firmaet spares for en masse papirarbejde, og det faktum ikke at skulle betale til en bil der ikke bliver brugt ud over arbejdstiden. Samtidig bliver privat personen ikke beskattet af fri firmabil, så længe der køres mere for firmaet end privatkørsel.

For at kunne finde ud af, hvornår bilen bliver brugt til hhv. erhverv og privat, bliver der brugt et sporingssudstyr, som finder bilen ved hjælp af GPS systemet. På den måde ved man nøjagtig hvornår der er kørt for firmaet, og hvornår det er privat kørsel.

 

Detaljer om leasing

Vi tilbyder tre forskellige slags leasing:

 • Flexleasing Privat: Du leaser din nye bil til privat kørsel, du kan have en sommer og en vinterbil, for du betaler kun registreringsafgift i de perioder hvor der er nummerplader på bilen
 • Flexleasing Virksomhed: Din virksomhed kan lease biler til jeres medarbejdere uden moms og kun betale 0,5 % af afgiften pr måned
 • Splitleasing: Du og dit firma leaser bilen sammen, f.eks. 60% firmakørsel og 40% privatkørsel.

For mere detaljeret information, klik på den af de 4 løsninger i hovedmenuen, der passer bedst til dit behov. Du kan også ringe eller skrive til os, og aftale et møde, så finder vi sammen ud af, hvilken løsning der tjener dig bedst

Ved at lease din bil kan du spare mange penge på afgiften hvert år, i forhold til hvis du køber din nye bil. Når du leaser din bil, kan du få råd til at vælge den store udstyrspakke, og du kan skifte bil så tit du har lyst, så du altid er godt og flot kørende. Når du leaser din bil hos os, bliver registreringsafgiften delt ud over din leasing periode, i stedet for at du, som hos andre leasingfirmaer, betaler hele registreringsafgiften i førstegangsydelse. Du får altid personlig og professionel rådgivning, når du er kunde hos os, og det er altid den samme person, der varetager dig og dine oplysninger. Står du og skal vælge, om du vil købe eller lease din nye bil, skal du tænke på, at når du køber en ny bil, så er din kapitalbinding meget større, og værdien på bilen falder drastisk de første tre år, og du skal tilmed blive ved med at betale x% af nyværdien til staten, lige så lang tid du har bilen. Hvis du leaser en bil der er +3 år hos os, er den største afskrivning på bilen taget af første ejer i Tyskland, og hver gang vi laver en ny leasing periode, nedskrives bilens værdi, og du betaler kun 0,5% i afgift til staten af den sidste værdiberegning. Samtidig er kapitalbindingen væsentligt mindre, da det kun er bilens pris ekskl. moms og afgift, der finansieres.   Der er mange fordele ved at lease din bil gennem Billeaser. Der er en langt mindre kapitalbinding end ved køb af tilsvarende bil, og et stort udbud når bilen indkøbes i udlandet. Når bilen skal afhændes er den afgiftsfri og kan handles på lige fod med tyske og andre EU biler. Har du betalt 180 % afgift på en bil, der er købt i Danmark, er der en stor risiko på gensalgs-værdien, på grund af det danske markeds beskedne størrelse, og at den værdi du afskriver på, er tre gange højere, end på en bil der er købt i Tyskland. Vi anbefaler, at du leaser en bil der er lidt over 36 måneder, på grund af den besparelse der ligger i, at du kun skal betale 0,5% af bilens vurderede værdi. Dertil tillægges en rente, der betales til staten, for at køre på denne ordning. Denne ”rente” fastsættes 1. januar og 1. juli hvert år, og er den *gennemsnitlige udlånsrente fra pengeinstitutter til ikke-finansielle selskaber”.

Afgiftssatser

Afgiftssatser på Flexleasing (dansk moms)

 • 1 – 3 måneder:

  • 2 % af vurderet afgift + *rente af restafgift + moms.

  • Estimeret månedlig betaling for kørsel på danske plader er pt. 2,95% inkl. 25% dansk moms

 • 3 - 36 måneder:

  • 1 % af vurderet afgift + *rente af restafgift + moms.

  • Estimeret månedlig betaling for kørsel på danske plader er pt. 1,70 inkl. 25% dansk moms

 • > 36 måneder:

  • 0,5 % af vurderet afgift + *rente af restafgift + moms.

  • Estimeret månedlig betaling for kørsel på danske plader er pt. 1,07% inkl. 25% dansk moms